Boeken

 

Hier onder staan een paar boeken waar ik aan mee heb gewerkt of heb geschreven. Om deze boeken te kunnen kopen moet u naar de website van de uitgever. Deze staat er bij.

gallery/covertijdelijkklein

 

De verhalenbundel “Een klein groen monstertje” is een verzameling “verfrissende vertellingen”.  Een klein groen monstertje brengt werk bijeen van verschillende schrijvers waarvan ik één ben.

Om te bestellen moet u naar deze link http://www.tobivroegh.nl/titel.php?id_tit=59  

gallery/dsc01311

De bundel Brekend Licht is samengesteld uit gedichten die Mulder de afgelopen jaren heeft geschreven. In de gedichten zijn thema's als liefde, vreugde, pijn, angst en verwondering leidende begrippen. De natuur, gebeurtenissen en de maatschappij inspireren hem om zijn gedachten toe te vertouwen aan het papier.Om deze gedichtenbundel te kunnen bestellen moet u  contact opnemen met driesprong(Cosis voorheen Promens Care), adress: Benthickslaan 78. Telefoonnummer: 088-8789642.

Liefde in tijden van duisternis.

 

De liefde tussen de jonge Lowijs en Angelina is even onverwoestbaar als vanzelfsprekend. Ondanks zijn manische en depressieve fasen, de zelfbeschadigingen en terugkerende opnamen in de GGZ houden zij elkaar vast.

U kunt dit boek bestellen bij tobi vroegh via de website

http://www.tobivroegh.nl/titel.php?id_tit=74

gallery/9200000093377219

Dit is een gedichtenbundel die is gemaakt door 13 schrijver(s).

Er staan 12 gedichten van mij, ieder met een ander thema.

Om deze bundel te kunnen kopen moet u naar deze website: https://www.aquazz.com/Webwinkel-Product-62328611/Samenspel-van-gedichten--|-Ons-themagedichtenhoekje.html

gallery/fotosamenspelvangedichten